08/03/2015
Volovan Receta Gatimi
Nga brumi sfoliat priten 3 disqe me formë të rrumbullakët dhe me 
diametër 10-12 cm. Dy disqeve u bëhet një prerje me gotë në mes, një 
disk lihet i tëri. Në tepsi vihet disku i parë, lyhet me t verdhë veze 
të holluar me pak ujë, duke u kujdesur që të mos ullojë anash, se 
pengohet fryrja gjatë pjekjes. Pastaj vihen dy dis et e tjerë, lyhen me 
vezë dhe piqen në temperaturën 240-250° C. Volovanët mbushen me tru 
sote, gjuhë të z mëlçi të stufuara ine erëza etj. Kur përdoret si 
ëmbëlsirë, mbushet me krem shantiji të përpunuar, krem ober të lehtë, 
krem pastiçerie etj.
Volovan Receta Gatimi
 Reviewed by Receta gatimi Shqiptare
        on 
        
12:28
 
        Rating: 5
 
        Reviewed by Receta gatimi Shqiptare
        on 
        
12:28
 
        Rating: 5
 Reviewed by Receta gatimi Shqiptare
        on 
        
12:28
 
        Rating: 5
 
        Reviewed by Receta gatimi Shqiptare
        on 
        
12:28
 
        Rating: 5
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
 

 
 
 
 
 
 
No comments:
Post a Comment